Palvelut

Yhdistyksen tarjoamat palvelut ovat pääsääntöisesti vapaaehtoistyöllä tehtäviä ja maksuttomia kaikille.

Yhdistys tarjoaa seuraavia palveluita erityisesti toimintansa rahoittamiseen:

KAARI – Kieliavain arkeen

Palvelun nimi KAARI – Kieliavain arkeen
Palvelun kuvaus Tämän palvelun tavoitteena on auttaa somalialaisia maahanmuuttajia ja heidän kanssa töitä tekeviä tahoja arkkipäivän asioissa, joissa yleensä tarvitaan tulkkia. Näitä asioita ovat mm. kirjeiden ymmärtäminen, hakemuksien täyttäminen, yhteydenotto toimistoihin, yhteydenotto terveys- ja sosiaalipalveluihin, jne. Samalla myös ohjataan oikeaan paikaan, johon asiakkaan tarve kohdistuu. Palvelu sisältää mahdollisen kenttätyön, jossa käydään asiakkaan kanssa esim. lupatoimistolla, kelalla, työvoimatoimistoon, jne.Pirsom auttaa teitä mielellään näissä tilanteissa. Yhdistyksellä on hyvin suomenkieltä osaavia henkilöitä, jotka tekevät paljon vapaaehtoistyötä. Täältä löydät pienen kuvauksen palvelusta sekä sen vastuuhenkilön yhteystiedot, jolta voitte pyytää lisätietoa tarvittaessa. Palvelua on mahdollista saada myös puhelimitse.
Palvelun käyttäjät Palvelun loppukäyttäjät ovat mm. somalialaiset maahanmuuttajat, kaupungin maahanmuuttaja neuvonta ja yksityiset yritykset ja järjestöt. Maahanmuuttajat hyötyvät tästä palvelusta suoraan, koska mm. heille säästyy rahaa, koska esim. laskut tulevat maksetuksi ajoissa, he oppivat lisää suomenkieltä, ja verkostoituvat sekä oppivat ympäristöä ja paikkoja.
Palvelun hinta Sopimuksen mukaan
Vastuuhenkilö Jamal Ali, 045-885 2533, info(at)pirsom.fi

KIRKAS – Kirjalliset käännökset

Palvelun nimi KIRKAS – Kirjalliset käännökset
Palvelun kuvaus Tämä palvelu sisältää erilaisia kirjallisia käännöksiä useasta eri kielistä somalinkieleen tai päinvastoin somalinkielestä muihin kieliin. Näitä kieliä ovat suomi, englanti ja arabia tällä hetkellä. Palvelu on edullinen ja sopii hyvin pieniin nopeisiin käännöstehtäviin. Palvelu kattaa myös pienkirjojen, ohjeiden, mainosten, tuote-esiteiden, jne. käännökset.
Palvelun käyttäjät Kaupungit, kunnat, yksityiset yritykset, koulut, terveysasemat, kirjastot, jne.
Palvelun hinta Sopimuksen mukaan
Vastuuhenkilö Jamal Ali, 045-885 2533, info(at)pirsom.fi

Tilan vuokraaminen kokousta varten

Palvelun nimi Tilan vuokraus
Palvelun kuvaus Pirsom ry:n toimitilaa on mahdollista vuokrata 1-3 tunniksi kokousta tai muuta lyhyttä tapaamista varten. Varusteina meillä on tuoleja, liitutaulu, projektori ja televisio
Palvelun käyttäjät Muut yhdistykset ja järjestöt
Palvelun hinta Sopimuksen mukaan
Vastuuhenkilö Jamal Ali, 045-885 2533, info(at)pirsom.fi